Hvem er vi

I klinikken kan I møde

Eva Konge, speciallæge i børne- & ungdomspsykiatri (ejer)

2007: Uddannet læge fra Københavns Universitet
2019: Speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri
2 års ansættelse som overlæge på PPclinic

Erfaring:
Eva har mange års erfaring med det børne- og ungdomspsykiatriske speciale, gennem ansættelser på hospitalsafdelinger i Glostrup og Bispebjerg, herunder både med børn og unge i ambulant og indlagt regi, samt spiseforstyrrelser og spædbarnspsykiatri. Eva har grunduddannelsen i psykoterapi - og er certificeret i anvendelsen af ADOS (autismeudredningstest)

Eva har desuden 2 års erfaring med voksenpsykiatri, samt erfaring fra almen praksis, kirurgisk og medicinsk afdeling

Privat:
Eva er gift og mor til 5 piger.

Katrine Wiemann, speciallæge i børne- & ungdomspsykiatri (ejer)

2006: Uddannet læge fra Københavns Universitet
2013: Uddannet speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri

Erfaring:
Katrine har en bred erfaring indenfor børne- og ungdomspsykiatri, og har gennem sin uddannelse efterfølgende arbejdet med blandt andet affektive lidelser (depression og mani), spiseforstyrrelser, psykoser og adhd på både døgnafsnit, ambulatorier og på akutafdelingen. Siden 2013 har hun arbejdet som regionsbagvagt, der dækker alle regionens akutte henvendelser i vagten.

2 års erfaring som afdelingslæge og 3 års erfaring som afsnitsledende overlæge på lukket ungdomspsykiatrisk afdeling - og spiseforstyrrelses-afdelingen på BUC Bispebjerg. Katrine har tidligere været ekstern lektor på psykologistudiet på Københavns Universitet, samt underviser på speciallægeuddannelsen i børne- og ungdomspsykiatri og på Region Hovedstadens Psykiatri´s efterudannelse for speciallæger i psykofarmakologi.
Katrine har tidligere været psykiatrisk konsulent på døgn- og dagbehandlingsinstitutionen Nøddebogård, medlem af KAG bipolar (ekspertgruppe indenfor bipolar affektiv sindslidelse) og lægeassistent på retspsykiatrisk klinik. Har desuden erfaring fra arbejde i et ADHD-ambulatoriet, hvor hun også har lavet en forskningsopgave - om medicinsk behandling af førskolebørn med ADHD. I klinikken bidrager katrine med erfaring indenfor psykoterapi, specielt kognitiv adfærdsterapi og påbegynder i 2022 specialistuddannelsen i kognitiv adfærdsterapi.

Faglige interesseområder:
Katrine interesserer sig for hele spektret af børne- og ungdomspsykiatri og kan lide at arbejde med både børn og unge.

Privat:
Gift og mor til to små krudtugler og elsker at læse krimier og svømme.

Maja Nyland Westermann, speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri

Marie Sommer Boysen, speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri

2012: Uddannet læge fra Københavns Universitet
2019: Speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri

Erfaring:
Marie har bred erfaring fra børne- og ungdomspsykiatrien - og har arbejdet på både døgnafsnit, akutafsnit og ambulante enheder med udredning og behandling af børn og unge. Marie har desuden erfaring fra subspecialiserede enheder indenfor spædbarnspsykiatri og spiseforstyrrelser.

Faglige interesseområder:
Marie har bred erfaring med udredning og behandling af affektive lidelser og angsttilstande, samt udviklingsforstyrrelser som ADHD og autisme. Hun har desuden stor interesse for psykoterapi, med elementer af både kognitiv adfærdsterapi, narrativ terapi og psykodynamisk terapi.


Karin Stounberg Munch, speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri

Birthe Bille Sørensen, specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri

2005: Uddannet psykolog fra Københavns Universitet
2010: Autoriseret i Dansk Psykolognævn
2019: Specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri

Erfaring:
2-årig efteruddannelse i kognitiv terapi med børn og unge.
Birthe har bred erfaring fra børne- og ungdomspsykiatrien, bl.a. døgnafsnit og ambulante enheder med udredning og behandling af børn og unge i alle aldre - også fra spædbarnspsykiatri.
Aktuelt er Birthe ved at efteruddanne sig som specialist i psykoterapi med børn og unge.

Faglige interesseområder:
Birthe har bred erfaring med udredning og behandling af en lang række psykiske lidelser, herunder depression, angst, OCD, personlighedsforstyrrelser og psykose, samt udviklingsforstyrrelser som ADHD og autisme. Birthe har desuden solid erfaring med psykoterapi med børn og unge - både individuelt og i grupper, primært inden for kognitiv terapi/kognitiv adfærdsterapi. Derudover har hun en stor interesse for gennemgribende udviklingsforstyrrelser herunder undervisning til barnet, forældre, søskende og bedsteforældre samt sparring med netværket.

Marie Melchior, psykolog, ved at specialisere sig indenfor børne- og ungdomspsykiatri


Conni Hofffmann, speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri

Mathilde Heuser, specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri

Uddannelser:
2005: Uddannet Cand. Psych. Københavns Universitet
2008: Autorisation
2015: Specialist i Klinisk børne-og ungepsykologi, forskningsprojekt om udvikling af mentalisering
2018: Specialpsykolog i Børne- og ungdomspsykiatri

Erfaring:
Mathilde har mere end 15 års erfaring indenfor børne- og ungdomspsykiatri, og har derigennem opnået en solid erfaring i udredning og behandling af børne og unge i alderen 0 - 18 år.
Mathilde har således bred erfaring i udredning af bl.a. tilknytningsforstyrrelser (fra arbejdet på spædbarnspsykiatrisk afsnit), autisme, kønsidentitetsproblematikker, ADHD, angst (herunder PNES), depression og psykoselidelser, både fra døgnafsnit og fra ambulant regi.
Mathilde har i de senere år arbejdet i region hovedstadens højt specialiseret funktion for bipolar affektiv sindslidelse med udredning og psykoedukation til unge og deres familier.
Mathilde har en særlig viden om autismespektrumforstyrrelse bl.a. qua tidligere arbejde på behandlingshjem for børn og unge med autisme.
Mathilde har med udgangspunkt i sin familieterapeutiske uddannelse blik for at inddrage barnets familiemæssige kontekst og sætter en dyd i at barnet eller den unge opnår en nuanceret og meningsfuld forståelse for egne ressourcer og udfordringer efter endt udredningsforløb.

Mathilde brænder for psykoterapi med børn og unge og familier.
Mathilde har flere psykoterapeutiske efteruddannelser dels en to-årig specialiseringsuddannelse i kognitiv terapi med børn og unge, dels en familiesystemisk og dels en mentaliseringsbaseret terapiuddannelse fra institut for mentalisering i Norge og har således mange års psykoterapeutisk erfaring med børne, unge og familier samt modtaget løbende supervision.
Endelig har Mathilde en særlig viden om behandling af OCD, og har tidligere været behandler i forskningsprojektet TECTO.

Privat:
Er mor til to børn og har en kæreste.





Julie Lindeblad, sygeplejerske

Billeder og tekst kommer snarest